Bezorg informatie

Verzending binnen Nederland:

Vinho do Porto doet zijn best uw gekochte port netjes en tijdig bij u af te leveren. Hiervoor rekenen wij een basisbedrag van 5,90 euro. Hier kunt u een korting op krijgen. Wanneer u voor meer dan 40 euro bestelt aan producten, betaalt u nog maar 2,95 euro aan verzendkosten. Bestelt u voor meer dan 80 euro aan producten, dan worden deze gratis bij u afgeleverd. Wij hanteren de volgende levertijden:

Status: Levertijd:
Direct Leverbaar Voor 21.00 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis
1 Werkdag Voor 12.00 uur besteld op een werkdag, de volgende dag in huis
2-3 Werkdagen Zo snel mogelijk maar houdt rekening met 2 a 3 werkdagen
In bestelling Wij informeren u over de levertijd
Niet voorradig Artikel is op dit momenteel niet leverbaar. U kunt met ons contact opnemen voor een alternatief.


NIEUW!! - PostNL afhaalpunt
Vanaf nu heeft u de mogelijkheid uw pakket te laten bezorgen en af te halen bij 1 van de vele PostNL afhaalpunten. Hierdoor hoeft u niet meer thuis te zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen.

Verzending naar België:
Vinho do Porto verzendt ook naar België. Betaling kan via overschrijving naar ons IBAN rekeningnummer of via Sofort. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, zullen wij uw pakket verzenden. Voor het verzenden rekenen wij een basisbedrag van 5,90 euro. Hierop kunt u een korting krijgen. Wanneer u voor meer dan 40 euro bestelt aan producten, dan betaalt u nog maar 2,95 euro aan verzendkosten. Koopt u voor meer dan 80 euro aan producten, dan worden deze gratis bij u afgeleverd. Wij hanteren de zelfde levertijden als in Nederland.

Uw bestelling zal bij u bezorgd worden op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Mochten er bij het maken van de bezorgafspraak of bij levering problemen zijn, dan kunt u ons dit per mail laten weten. Wij streven naar een optimale bezorging, zodat u als tevreden klant bij vinhodoporto.nl winkelt.

Retourneren:
Als u een product retour wilt zenden, neemt u dan contact op met ons via het contactformulier op onze website of via info@vinhodoporto.nl. De kosten van verzending zijn voor uw rekening.

Er zijn verschillende manieren voor het retourneren van uw aankoop:

  • U stuurt uw aankoop zelf retour via een postkantoor. Zorg ervoor dat uw aankoopfactuur altijd bijgesloten is. De kosten hangen af van de grootte van het pakket en of u de verzending wilt verzekeren tegen verlies, schade of diefstal. Indien u uw aankoop zelf retourneert is vinhodoporto.nl niet verantwoordelijk voor de verzending.
  • U laat via ons de goederen afhalen door PostNL. De minimale kosten hiervan zijn 17.50 euro


Belangrijk! Bij het retour sturen heeft u als verzender bepaalde regels waaraan u zich moet houden. Zo moet het pakket goed verpakt zijn en moet u bewijs kunnen leveren dat u de goederen hebt verzonden. Tevens moet u rekening houden met de aansprakelijkheid bij het verzenden van goederen via bv TNT/ Postnl. U bent namelijk zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke zending. De pakketdienst kan bij standaard pakket verzendingen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen aan het pakket, of vermissingen. Dit kan alleen bij het verzenden van goederen met een verzekerde verzending. Zie hiervoor ook de voorwaarden van postnl. Bij het versturen moet u altijd bewijs van verzending bewaren: een tracking bewijs Postnl is geen bewijs van verzending!

Ons retour adres is:

Vinho do Porto
Het Lentfert 44
7547SR Enschede (NL)