Voor het ontvangen van wijn of port moet u 18 jaar of ouder te zijn. Onze pakketvervoerder zal uw leeftijd checken aan de hand van een geldig legitimatiebewijs.

Verzending binnen Nederland:
Wij doen ons best om uw bestelling netjes en tijdig bij u af te leveren. Voor de verzending ervan rekenen wij een bijdrage van 7,50 euro. Hier kunt u een korting op krijgen. Wanneer u voor meer dan 50 euro bij ons bestelt, betaalt u nog maar 3,75 euro als bijdrage in de verzendkosten. Bestelt u voor meer dan 100 euro bij ons, dan leveren wij uw bestelling gratis af. Wij hanteren de volgende levertijden:

Status:Levertijd:
Direct LeverbaarVoor 19.00 uur besteld op een werkdag – dezelfde dag verstuurd
1 WerkdagVoor 12.00 uur besteld op een werkdag – dezelfde dag verstuurd
2-3 WerkdagenZo snel mogelijk, maar houdt rekening met 2 tot 3 werkdagen.
In bestellingWij informeren u over de levertijd.
Niet voorradigArtikel is op dit momenteel niet leverbaar. U kunt met ons contact opnemen voor een alternatief.

Afhalen bij ons magazijn:
Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw bestelling bij ons magazijn af te halen. Daarvoor plaatst u uw bestelling op onze website en rekent daarbij af. In het bestelproces kunt u de mogelijkheid ‘afhalen’ kiezen. U ontvangt een email wanneer uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden.
U kunt uw bestellingen afhalen op werkdagen van 8.30 – 12.30 uur en van 13.00 – 17:00 uur bij DAVO aan de Nering Bögelweg 123, 7418 HJ Deventer.
Houd er rekening mee dat het afhandelen van uw bestelling 2 tot 3 uur kan duren.

Verzending naar België:
Wij verzenden ook naar België. U kunt uw betaling via overschrijving naar ons IBAN rekeningnummer of via Sofort laten verlopen. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, zullen wij uw bestelling verzenden. Voor het verzenden rekenen wij een bijdrage van 7,50 euro. Hierop kunt u een korting krijgen. Wanneer u voor meer dan 50 euro bij ons bestelt, dan betaalt u nog maar 3,75 euro als bijdrage in de verzendkosten. Koopt u voor meer dan 100 euro bij ons, dan leveren wij uw bestelling gratis bij u af. Wij hanteren voor België dezelfde levertijden als voor Nederland.

Uw bestelling zal bij u worden bezorgd op werkdagen en zaterdag.

Mochten er bij het maken van de bezorgafspraak of bij levering problemen zijn, dan kunt u ons dit per mail laten weten. Wij streven naar een optimale bezorging, want wij willen graag tevreden klanten bij vinhodoporto.nl.