Voor het ontvangen van wijn of port moet u 18 jaar of ouder te zijn. Onze pakketvervoerder zal uw leeftijd checken aan de hand van een geldig legitimatiebewijs.

Verzending binnen Nederland:
Wij doen ons best om uw bestelling netjes en tijdig bij u af te leveren. Voor de verzending ervan rekenen wij een bijdrage van 7,50 euro. Hier kunt u een korting op krijgen. Wanneer u voor meer dan 50 euro bij ons bestelt, betaalt u nog maar 3,75 euro als bijdrage in de verzendkosten. Bestelt u voor meer dan 100 euro bij ons, dan leveren wij uw bestelling gratis af. Wij hanteren de volgende levertijden:

Status:Levertijd:
Direct LeverbaarVoor 19.00 uur besteld op een werkdag – dezelfde dag verstuurd
1 WerkdagVoor 12.00 uur besteld op een werkdag – dezelfde dag verstuurd
2-3 WerkdagenZo snel mogelijk, maar houdt rekening met 2 a 3 werkdagen.
In bestellingWij informeren u over de levertijd.
Niet voorradigArtikel is op dit momenteel niet leverbaar. U kunt met ons contact opnemen voor een alternatief.

Afhalen bij ons magazijn:
Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw bestelling bij ons magazijn af te halen. Daarvoor plaatst u uw bestelling op onze website en rekent daarbij af. In het bestelproces kunt u de mogelijkheid ‘afhalen’ kiezen. U ontvangt een email wanneer uw bestelling klaar staat om afgehaald te worden.
U kunt uw bestellingen afhalen op werkdagen tussen 8.00 uur en 18.00 uur bij DAVO aan de Nering Bögelweg 123, 7418 HJ Deventer.
Houd er rekening mee dat het klaarzetten van uw order 2 tot 3 uur kan duren.

Verzending naar België:
Wij verzenden ook naar België. U kunt uw betaling via overschrijving naar ons IBAN rekeningnummer of via Sofort laten verlopen. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, zullen wij uw bestelling verzenden. Voor het verzenden rekenen wij een bijdrage van 7,50 euro. Hierop kunt u een korting krijgen. Wanneer u voor meer dan 50 euro bij ons bestelt, dan betaalt u nog maar 3,75 euro als bijdrage in de verzendkosten. Koopt u voor meer dan 100 euro bij ons, dan leveren wij uw bestelling gratis bij u af. Wij hanteren voor België dezelfde levertijden als voor Nederland.

Uw bestelling zal bij u worden bezorgd op werkdagen en zaterdag.

Mochten er bij het maken van de bezorgafspraak of bij levering problemen zijn, dan kunt u ons dit per mail laten weten. Wij streven naar een optimale bezorging, want wij willen graag tevreden klanten bij vinhodoporto.nl.

Retourneren:
Als u een product retour wilt sturen, neemt dan contact op met ons via het contactformulier op deze website of via info@vinhodoporto.nl. De kosten van verzending zijn voor uw rekening.

Er zijn verschillende manieren voor het retourneren van uw aankoop:

  • U stuurt uw aankoop zelf retour via een postkantoor. Zorg ervoor dat uw aankoopfactuur altijd bijgesloten is. De kosten hangen af van de grootte van het pakket en of u de verzending wilt verzekeren tegen verlies, schade of diefstal. Indien u uw aankoop zelf retourneert is vinhodoporto.nl niet verantwoordelijk voor de verzending.
  • U laat via ons de goederen afhalen door DHL. De minimale kosten hiervan zijn 17.50 euro

Belangrijk! Bij het retour sturen moet u als verzender bepaalde regels in acht nemen. Zo moet het pakket goed verpakt zijn en moet u bewijs kunnen leveren dat u de goederen hebt verzonden. Tevens moet u rekening houden met de aansprakelijkheid bij het verzenden van goederen via bv TNT/ Postnl. U bent namelijk zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke zending. De pakketdienst kan bij standaard pakket verzendingen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen aan het pakket, of vermissingen. Dit kan alleen bij het verzenden van goederen met een verzekerde verzending. Zie hiervoor ook de voorwaarden van Postnl. Bij het versturen moet u altijd bewijs van verzending bewaren: een trackingbewijs van Postnl is geen bewijs van verzending!

Ons retouradres is:

Vinho do Porto
Nering Bögelweg 123
7418 HJ Deventer (NL)