Afwijkende levering rond de feestdagen 2019

De periode rond de feestdagen is voor Vinho do Porto de drukste periode van het jaar. Maar wij beloven u dat, als u voor 21.00 uur bestelt, wij uw bestelling diezelfde dag nog zullen versturen. Onze pakketbezorger DHL doet zijn uiterste best om uw bestelling de volgende dag te bezorgen, maar kan daar geen garantie voor geven. Het is daarom van belang om tijdig te bestellen! Als u een bestelling voor de kerst in huis wilt hebben, moet u deze uiterlijk op maandag 23 december voor 21.00 uur bestellen. 

Dinsdag 24 december verzenden wij uw bestelling dezelfde dag als u voor 13.00 uur bestelt. De aflevering vindt dan na de kerstdagen plaats.
Woensdag 25 en donderdag 26 december is ons magazijn gesloten en verzenden wij geen bestellingen. Verzending vindt plaats op 27 december.
Dinsdag 31 december verzenden wij uw bestelling dezelfde dag als u voor 13.00 uur bestelt. De aflevering vindt dan vanaf 2 januari plaats.
Woensdag 1 januari is ons magazijn gesloten en verzenden wij geen bestellingen. Verzending vindt plaats op 2 januari.

Verzending binnen Nederland:

Wij doen ons best om uw bestelling netjes en tijdig bij u af te leveren. Voor de verzending ervan rekenen wij een basisbedrag van 5,90 euro. Hier kunt u een korting op krijgen. Wanneer u voor meer dan 40 euro bij ons bestelt, betaalt u nog maar 2,95 euro aan verzendkosten. Bestelt u voor meer dan 80 euro bij ons, dan leveren wij uw bestelling gratis af. Wij hanteren de volgende levertijden:

Status:Levertijd:
Direct LeverbaarVoor 21.00 uur besteld op een werkdag – de volgende dag in huis.
1 WerkdagVoor 12.00 uur besteld op een werkdag – de volgende dag in huis.
2-3 WerkdagenZo snel mogelijk, maar houdt rekening met 2 a 3 werkdagen.
In bestellingWij informeren u over de levertijd.
Niet voorradigArtikel is op dit momenteel niet leverbaar. U kunt met ons contact opnemen voor een alternatief.

DHL afhaalpunt:
U heeft de mogelijkheid om uw bestelling te laten afleveren bij één van de vele DHL afhaalpunten. Hierdoor hoeft u niet meer thuis te zijn om uw bestelling in ontvangst te nemen. Bij het doen uw bestelling kunt u kiezen bij welk afhaalpunt van DHL u uw bestelling wilt kunnen afhalen.

Afhalen bij ons magazijn:
Wij bieden u ook de mogelijkheid om uw bestelling bij ons magazijn af te halen. Daarvoor moet u uw bestelling via onze website doen en afrekenen. In het bestelproces kunt u de mogelijkheid ‘afhalen’ kiezen.
Op werkdagen tussen 8 uur en 18.00 uur kunt u uw bestellingen afhalen bij Davo aan de Hunneperkade 8 te Deventer.
Houd er rekening mee dat het klaarzetten van uw order 2 tot 3 uur duurt.

Verzending naar België:
Wij verzenden ook naar België. U kunt uw betaling via overschrijving naar ons IBAN rekeningnummer of via Sofort laten verlopen. Zodra wij uw betaling ontvangen hebben, zullen wij uw bestelling verzenden. Voor het verzenden rekenen wij een basisbedrag van 5,90 euro. Hierop kunt u een korting krijgen. Wanneer u voor meer dan 40 euro bij ons bestelt, dan betaalt u nog maar 2,95 euro aan verzendkosten. Koopt u voor meer dan 80 euro bij ons, dan leveren wij deze gratis bij u af. Wij hanteren voor België dezelfde levertijden als voor Nederland.

Uw bestelling zal bij u bezorgd worden op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur.

Mochten er bij het maken van de bezorgafspraak of bij levering problemen zijn, dan kunt u ons dit per mail laten weten. Wij streven naar een optimale bezorging, want wij willen graag tevreden klanten bij vinhodoporto.nl.

Retourneren:
Als u een product retour wilt sturen, neemt dan contact op met ons via het contactformulier op deze website of via info@vinhodoporto.nl. De kosten van verzending zijn voor uw rekening.

Er zijn verschillende manieren voor het retourneren van uw aankoop:

  • U stuurt uw aankoop zelf retour via een postkantoor. Zorg ervoor dat uw aankoopfactuur altijd bijgesloten is. De kosten hangen af van de grootte van het pakket en of u de verzending wilt verzekeren tegen verlies, schade of diefstal. Indien u uw aankoop zelf retourneert is vinhodoporto.nl niet verantwoordelijk voor de verzending.
  • U laat via ons de goederen afhalen door DHL. De minimale kosten hiervan zijn 17.50 euro

Belangrijk! Bij het retour sturen moet u als verzender bepaalde regels in acht nemen. Zo moet het pakket goed verpakt zijn en moet u bewijs kunnen leveren dat u de goederen hebt verzonden. Tevens moet u rekening houden met de aansprakelijkheid bij het verzenden van goederen via bv TNT/ Postnl. U bent namelijk zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke zending. De pakketdienst kan bij standaard pakket verzendingen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen aan het pakket, of vermissingen. Dit kan alleen bij het verzenden van goederen met een verzekerde verzending. Zie hiervoor ook de voorwaarden van Postnl. Bij het versturen moet u altijd bewijs van verzending bewaren: een trackingbewijs van Postnl is geen bewijs van verzending!

Ons retouradres is:

Vinho do Porto
Hunneperkade 8
7418 BT Deventer (NL)