Tuindorphotel / restaurant ’t Lansink organiseert in samenwerking met initiatiefnemer Henk Kosterink (portliefhebber en deskundige) en het team van Vinho do Porto een exclusieve portproeverij. De proeverij zal geheel in het teken staan van zeer fijne port in combinatie met  culinaire meesterwerken. Zo zal er onder andere vintage port uit 1985 geschonken worden, witte port uit 1971 en zeer bijzondere 30 jaar oude tawny port!

SVH Meesterkok Lars van Galen, die zijn werk in 2013 bekroond zag worden met één Michelinster, zal de proeverij voorzien van vijf bijpassende gerechten. De gehele proeverij zal zich afspelen aan de bijzondere “Chef’s table” met een unieke kijk op de kunsten van de keukenbrigade. Om het exclusieve karakter verder te benadrukken is er slechts plaats voor 20 deelnemers.

De proeverij zal plaatsvinden op 21 november vanaf 19.00 uur bij ’t Lansink gelegen aan C.T. Storkstraat 18 te Hengelo. Voor € 100,= bent u 1 van de 20 mensen die deze bijzondere portavond mag meemaken.

Bent u net als ons enthousiast geworden? Meldt u dan aan vóór 15 november bij Richard van den Hoeven op info@hotellansink.nl.

Mocht u willen overnachten? Dat kan! Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met Tuindorphotel ‘t Lansink