Fonseca Port

Fonseca

Op zoek naar het beste porthuis? Volgens velen is Fonseca Port het beste porthuis. Fonseca wordt gekenmerkt door schitterende, volle, complexe ports. De Vintage ports van dit porthuis zijn de enige die 4 maal een waardering van 100 punten hebben gekregen! Maar niet alleen de Vintage port is befaamd. Ook de Bin No. 27 Reserve Port is wereldwijd bekend en geliefd.

Zoals Robert Parker schreef in The Wine Buyer’s Guide: “Fonseca is één van de grote porthuizen die de meest exotische en complexe port maakt. Met zijn weelderige, verleidelijke karakter, zou men Fonseca de Pomerol van de Vintage port kunnen noemen.” James Suckling schrijft in zijn gezaghebbende boek over Vintage Port: “De Vintage ports van Fonseca zijn misschien wel het meest consistent van topkwaliteit van alle Vintage ports. De Vintage ports zijn opvallend “vlezig” en ze hebben een krachtige rijkdom zoals jonge port. Deze Vintage ports behouden bovendien die jeugdigheid decennia lang.”

Meer dan enig ander porthuis, heeft Fonseca een trouwe gemeenschap van port enthousiastelingen. Deze liefhebbers waarderen de individualiteit en het onnavolgbare karakter van de Fonseca ports. Deze groep enthousiastelingen omvat kenners, verzamelaars, sommeliers en restaurateurs. Daarnaast zijn het gewone portliefhebbers die enorm genieten van het drinken van de heerlijk rijke en complexe ports van het porthuis Fonseca.

Lees meer over Fonseca.

Filteren op smaak, prijs, etc.
Sorteer op:
Toon aantal:

Prijs

Jaargang

Porthuis

Formaat

Port Type

Waarom Vinho do Porto?

  • Voor 21:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Snelle levering in Nederland en België
  • Gratis bezorging bij een bestelling boven de €100,-
  • Slechts €3,75 verzendkosten bij een bestelling boven de €50,-
  • Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 085-7600228
  • De portspecialist van Nederland