Graham's Port

Graham’s Port is altijd een pionier geweest in  het maken van Port. Zo waren ze een van de eerste porthuizen die in 1890 in zijn eigen wijngaarden in de Douro-vallei begon te investeren en loopt nu nog voorop in de innovatie van wijnbouwtechnieken. Vandaag delen vijf neven van Symington elk aspect van het bedrijf en samen maken ze de port. Graham’s heeft de status van leidende producent van kwalitatief hoogwaardige ports. Graham’s bezit dan ook een paar van de beste wijngaarden uit de Douro vallei.

Klassieke vintage port, Stone Terraces Vintage Port en bekende producten zoals The Tawny en Six Grapes is waar Graham’s bekend om staat. De kenmerken van de Graham’s huisstijl zijn een uitzonderlijke concentratie en kracht, een weelderige rijkdom, groot evenwicht en elegantie. Daarnaast besteed Graham’s veel aandacht aan fraaie vormgeving van de producten en flessen.

De laatste jaren brengt Graham’s Port ook zeer fraaie Single Harvest Port (colheita port) op de markt. Deze port komt uit een specifiek jaar en toont de klasse van dit huis met deze krachtige en verfijnde port.

Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 28 resultaten wordt getoond