Kopke

Kopke is ’s werelds oudste porthuis. Dit porthuis werd opgericht in 1638 door Cristiano Köpke.
Dit porthuis is gespecialiseerd in Tawny port en dan met name de oude Tawny port (de zogenaamde Colheita’s). De Colheita port is lichter dan een Vintage port en past bij veel meer gelegenheden en maaltijden dan een Vintage port. Een Colheita kenmerkt zich door de bruine/amandel kleur, de geur van gebrande noten, van rozijnen en gedroogd fruit. Hoe ouder de Colheita hoe complexer hij wordt. 80% van de port die gemaakt wordt bij Kopke is Tawny port. Dit porthuis heeft Tawny port in huis van meer dan 100 jaar oud. Maar ook de Ruby’s en Vintage ports zijn heerlijke ports tegen een aantrekkelijke prijs en met name geschikt voor de beginnende portdrinker.

Kopke Port heeft ambacht en kwaliteit hoog in het vaandel staan, zoals te herkennen is aan de met de hand beschreven flessen en aandacht voor de feestelijke geschenkverpakkingen.

Lees meer
Filteren op smaak, prijs, etc.
Sorteer op:
Toon aantal:

Prijs

Jaargang

Porthuis

Formaat

Port Type

Waarom Vinho do Porto?

  • Voor 21:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Snelle levering in Nederland en België
  • Gratis bezorging bij een bestelling boven de €100,-
  • Slechts €3,75 verzendkosten bij een bestelling boven de €50,-
  • Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 085-7600228
  • De portspecialist van Nederland

Kopke

De laastste jaren heeft Kopke veel geïnvesteerd in het toerisme.  Naast een nieuwe winkel in Porto werd recentelijk een winkel en proefruimte geopend op Quinta Sao Luiz. In de toekomst zal hier ook een hotel met restaurant komen.

Kunt u de Kopke port die u zoekt niet op onze website vinden, neem dan contact met ons op. Bij Vinho do Porto koopt u Kopke port tegen aantrekkelijke prijzen.