wine&soul

Quinta da Manoella

De pittoreske wijngaarden van Wine & Soul zijn gelegen in het hart van de Pinhão vallei. Dit is het meest bekende en het beste wijngebied van de Douro en Portugal.

Deze zowel innovatieve als rustieke wijnmakerij richtten Jorge Serôdio Borges en zijn vrouw Sandra Tavares da Silva tien jaar geleden op. Niet alleen zijn zij twee van de meest gevierde wijnmakers in Portugal, zij willen bovenal hun uitgebreide ervaring inbrengen. Ervaring die moet leiden tot een wijnmakerij die de showcase is van de traditionele druivensoorten van de Douro-vallei op een internationaal niveau .

In eerste instantie begon de wijnmakerij  met een enkele wijngaard, Pintas, maar door de jaren heen, is er geleidelijk uitgebreid met extra Quinta’s. Ter illustratie, de prachtige Quinta da Manoella, gelegen in de bruisende Pinhão Vallei is nu onderdeel van deze wijnmakerij. Naast de 100-jarige 5G Port krijgt Wine & Soul krijgt ook veel lovende kritieken voor zijn heerlijke karakter gedreven wijnen. Alle producten vertegenwoordigen de kwaliteit van de uitzonderlijke vruchtbare streek van de regio Douro.

Filteren op smaak, prijs, etc.
Sorteer op:
Toon aantal:

Prijs

Jaargang

Porthuis

Formaat

Port Type

Waarom Vinho do Porto?

  • Voor 21:00 uur besteld, morgen in huis
  • Snelle levering in Nederland en België
  • Gratis bezorging bij een bestelling boven de €100,-
  • Slechts €2,95 verzendkosten bij een bestelling boven de €50,-
  • Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 085-7600228
  • De portspecialist van Nederland