Taylor's Port

Taylor’s Port kenmerkt zich door zijn bijzonder hoge kwaliteit. Het is traditionele port met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, vanwege de  zeer goede smaken en geuren.

Lees meer
Filteren op smaak, prijs, etc.
Sorteer op:
Toon aantal:

Prijs

Jaargang

Porthuis

Formaat

Port Type

Waarom Vinho do Porto?

  • Voor 21:00 uur besteld, zelfde dag verzonden
  • Snelle levering in Nederland en België
  • Gratis bezorging bij een bestelling boven de €100,-
  • Slechts €3,75 verzendkosten bij een bestelling boven de €50,-
  • Telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren op 085-7600228
  • De portspecialist van Nederland

Taylor's Port

Taylor, Fladgate & Yeatman (ook wel Taylor’s) begon in de wolhandel maar is al sinds 1692 actief in port. Taylors bezat als eerste Engelse wijnhuis een wijngaard in het Dourogebied.

Vele generaties volgen elkaar steeds  op. Dat maakt het bedrijf in de portwereld uniek: generaties dragen het vakmanschap en traditie steeds weer over. Tot op de dag van vandaag, net als in het jaar van oprichting 1692 is Taylor’s een familieconcern dat nog nooit van eigenaar is veranderd. Op dit moment staat Alistar Robertson een  Yeatman afstammelingen samen met Adrian Bridge – aan het roer en produceren zij port van de allerhoogste kwaliteit.

Taylor’s Vintage Port behoort elk jaar tot de beste op de markt en kan in een portkelder niet ontbreken. Daarnaast worden er ook hele fraaie port gemaakt die geschikt is voor elk moment, de Taylor’s Select Reserve is wat ons betreft de beste Ruby Port op de markt.

Naast het maken van uitstekende port heeft het bedrijf zich ook gericht op het toerisme en het verbeteren van de overnachtingsmogelijkheden in Porto en de Douro. Zo ontstond het prachtige 5 sterren hotel The Yeatman wat voor ongekende luxe en klasse in Porto zorgde. Op dit moment werkt Taylor’s aan een zeer ambitieus project met een groot museum over Port in Porto.

Wij van Vinhodoporto.nl zijn bij Taylor’s op bezoek geweest en kregen een 7-tal portsoorten te proeven. Lees ook onze blog hierover. Eerder maakten wij een proefnotitie van bijzondere portsoorten van Taylor’s.