Taylor's Port

Taylor’s Port kenmerkt zich door zijn bijzonder hoge kwaliteit. Het is traditionele port met een zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, vanwege de  zeer goede smaken en geuren.

Taylor, Fladgate & Yeatman (ook wel Taylor’s) begon in de wolhandel maar is al sinds 1692 actief in port. Taylors bezat als eerste Engelse wijnhuis een wijngaard in het Dourogebied.
Vele generaties volgen elkaar steeds  op. Dat maakt het bedrijf in de portwereld uniek: generaties dragen het vakmanschap en traditie steeds weer over. Tot op de dag van vandaag, net als in het jaar van oprichting 1692 is Taylor’s een familieconcern dat nog nooit van eigenaar is veranderd. Op dit moment staan Alistar Robertson en Huyshe Bower – beide Yeatman afstammelingen – aan het roer en produceren zij port van de allerhoogste kwaliteit.

Wij van Vinhodoporto.nl zijn bij Taylor’s op bezoek geweest en kregen een 7-tal portsoorten te proeven. Lees ook onze blog hierover. Eerder maakten wij een proefnotitie van bijzondere portsoorten van Taylor’s.

Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–16 van de 24 resultaten wordt getoond