Privacy Policy

PRIVACY STATEMENT VINHO DO PORTO
De gegevens die u via de sites van Vinho do Porto aan ons verstrekt, behandelen wij vertrouwelijk. Wij leggen de gegevens die u bij registratie aan ons verstrekt in een bestand vast. Indien u bestellingen doet via de sites, registreren wij deze bestellingen op naam. Uw gegevens worden niet aan derden ter beschikking gesteld, tenzij dit noodzakelijk is om uw bestelling uit te voeren. Door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Vinho do Porto gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en telefoonnummer nodig om uw bestelling uit te kunnen voeren. Vinho do Porto gebruikt deze gegevens voor de uitvoering van uw bestelling en, indien nodig, om contact met u op te kunnen nemen.
  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren over nieuws, ontwikkelingen en innovaties binnen de wijnmarkt en over producten en speciale aanbiedingen en acties van Vinho do Porto.
    Het opslaan van uw gegevens heeft voor u als klant het voordeel dat wij u bijvoorbeeld meteen aanbiedingen kunnen doen, gebaseerd op uw eigen voorkeur zoals blijkt uit uw eerdere aankoopgegevens. Ook kunnen we de door u eerder bestelde producten bijhouden, zodat u sneller en gemakkelijker bestellingen kunt doen bij Vinho do Porto. Het bestand van Vinho do Porto kan ook worden gebruikt voor het maken van statistische en persoonlijke analyses, onder andere voor het maken van aanbiedingen en nieuwsbrieven.

Als u vragen heeft over privacy, gegevens wilt laten verwijderen of als u inzicht wilt in de gegevens die wij van u registreren, kunt u een e-mail sturen naar info@vinhodoporto.nl.