Retourneren:
Als u een product retour wilt sturen, neemt dan contact op met ons via het contactformulier op deze website of via info@vinhodoporto.nl. De kosten van verzending zijn voor uw rekening.

Er zijn verschillende manieren voor het retourneren van uw aankoop:

  • U stuurt uw aankoop zelf retour via een postkantoor. Zorg ervoor dat uw aankoopfactuur altijd bijgesloten is. De kosten hangen af van de grootte van het pakket en of u de verzending wilt verzekeren tegen verlies, schade of diefstal. Indien u uw aankoop zelf retourneert is vinhodoporto.nl niet verantwoordelijk voor de verzending.
  • U laat via ons de goederen afhalen door DHL. De minimale kosten hiervan zijn 17.50 euro

Belangrijk! Bij het retour sturen moet u als verzender bepaalde regels in acht nemen. Zo moet het pakket goed verpakt zijn en moet u bewijs kunnen leveren dat u de goederen hebt verzonden. Tevens moet u rekening houden met de aansprakelijkheid bij het verzenden van goederen via bv Postnl. U bent namelijk zelf verantwoordelijk voor een deugdelijke zending. De pakketdienst kan bij standaard pakket verzendingen niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele beschadigingen aan het pakket, of vermissingen. Dit kan alleen bij het verzenden van goederen met een verzekerde verzending. Zie hiervoor ook de voorwaarden van Postnl. Bij het versturen moet u altijd bewijs van verzending bewaren: een trackingbewijs van Postnl is geen bewijs van verzending!

Ons retouradres is:

Vinho do Porto
Nering Bögelweg 123
7418 HJ Deventer (NL)