Kiyoh beoordelingen

Quinta do Vesuvio 2016 Vintage Port

Quinta do Vesuvio 2016 Vintage Port

Quinta do Vesuvio 2016 Vintage Port

Merk: Quinta do Vesuvio
Model: Qdv16
Beschikbaarheid: Voorverkoop

Prijs:

€79,95 €64,95
Bespaar 19%
Excl. BTW: €53,68

Beschikbare opties:

Kado verpakkingen:

Aantal:
Het minimum te bestellen aantal is 6

Omschrijving

Nu voorradig!
2016 is het eerste klassieke portjaar sinds 2011! De Quinta do Vesuvio 2016 Vintage Port zal tot de beste in de markt gaan behoren omdat Vesuvio al jarenlang garant staat voor uitstekende Vintage port!
 
Proefnotitie:
Zeer donkere, tegen het zwarte aan, paarse kleur. Doet een beetje denken aan de Noval Nacional vanwege zijn wildheid. Vol, krachtig op de neus met kruiden en rood fruit. Zeer vol in de mond met prachtige ronde smaken. De afdronk is zacht met een zeer goede lengte.
 
De totale productie van de Quinta do Vesuvio 2016 Vintage Port bedraagt slechts 14.640 flessen.

Beoordelingen:
- James Suckling 94/100.

Herkomst: Portugal, Douro.
Portsoort: Quinta do Vesuvio Vintage Port 2016.
Porthuis: Quinta do Vesuvio
Bewaren en Serveren: Bij voorkeur bewaart u deze Vintage port minimaal 15 jaar. U moet deze port minimaal 8 uur voor het drinken decanteren. Wanneer u hem nu drinkt, heeft hij nog amper depot. Dit zal met de jaren toenemen. Eenmaal geopend kunt u twee dagen van deze port genieten. Licht gekoeld serveren (16º-18ºC).
Hoeveelheid: 750 ml.

Wat kunt u proeven?
Zeer donkere, tegen het zwarte aan, paarse kleur.  Doet een beetje denken aan de Noval Nacional vanwege zijn wildheid. Vol, krachtig op de neus met kruiden en rood fruit. Zeer vol in de mond met prachtige ronde smaken. De afdronk is zacht met een zeer goede lengte. De port zal decennia lang mee gaan.

Food & Spice:
Lekker met een volwassen blauwe kaas zoals Stilton. De zachte, boterachtige textuur, het zachte karakter en de tinteling van de kaas zijn perfect afgestemd op de krachtige majestueuze smaken van deze Vintage port. Andere blauwe, boterachtige, zachte en licht pikante kazen zijn: Cashel Blue, Roquefort, Gorgonzola en Saint Agur Blue.

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Uw naam:

Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in:Bekijk ook... (5)